Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η Εταιρεία ΚΟΜΕΤ ΑΤΕ, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στο design, τον σχεδιασμό και τις απαιτήσεις κάθε πελάτη, εκπονεί μελέτες υψηλών αισθητικών και λειτουργικών απαιτήσεων, με ιδιαίτερες κάθε φορά προδιαγραφές.

Η εταιρία Κ.Ο.Μ.ΕΤ Α.Τ.Ε. συνεχώς βελτιώνεται και ενημερώνεται σε όλους τους τομείς δραστηριότητας της, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις όλων των δημοσίων και ιδιωτικών έργων, αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές.

downloads

Portfolio KOMET 2018 gr

Portfolio KOMET 2018 en

Portfolio KOMET 1985-2007

Flooring machine

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Το αξιόπιστο και με εμπειρία εργατικό δυναμικό και ο τεχνικός εξοπλισμός της εταιρείας μας υλοποιούν το όνειρό σας και εγγυώνται αποτελέσματα υψηλών προδιαγραφών.
Η ταχύτητα εκτέλεσης των έργων καθώς και η συνεργασία μας με τους μεγαλύτερους οίκους προμηθευτών, εξασφαλίζει άριστα αποτελέσματα με μέγιστο οικονομικό όφελος για λογαριασμό των πελατών μας.

Εμπειρία

Η εταιρεία μετά από 40 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της μελέτης, της διαχείρισης και της κατασκευής, διαθέτει έμπειρο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό και άριστη γνώση της αγοράς.

Εγγυήσεις

Σεβόμενοι την μοναδικότητα κάθε υποψήφιου πελάτη και διασφαλίζοντας το κύρος της εταιρείας μας, πριν την ανάληψη κάθε έργου, συντάσσουμε έγγραφη συμφωνία ανάμεσα στα δύο μέρη, ώστε να υπάρχει απόλυτη διασφάλιση των κεφαλαίων, του χρόνου αποπεράτωσης και της ποιότητας της κατασκευής.

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη και εφαρμόζει διεθνή πρότυπα

OHSAS 18001

construction

Πιστοποίηση για την υγιεινή και ασφάλεια στην εργασία σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο OHSAS 18001, το οποίο εφαρμόζει σε όλες τις δραστηριότητες της, καθώς διαθέτει και μετρήσιμους δείκτες για την διαρκεί παρακολούθηση και διασφάλιση των επιπέδων που έχει θέσει.

ΕΝ ISO 14001

construction

Σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ΕΝ ISO 14001, για όλες τις δραστηριότητές της, τα οποία περιλαμβάνουν τις πλέον σύγχρονες τεχνικές διοίκησης και διαχείρισης των έργων που αναλαμβάνει ή των υπηρεσιών που προσφέρει σε όλα τα στάδια σχεδιασμού, δημιουργίας και αποπεράτωσης των έργων που αναλαμβάνει.

EN ISO 9001

construction

Σύστημα διαχείρισης ποιότητας, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο EN ISO 9001.

Μητρώο Επιχειρήσεων Ενεργειακών Υπηρεσιών

Μέλος στο Μητρώο Επιχειρήσεων Ενεργειακών Υπηρεσιών (Energy Service Company – ESCO) του ΥΠΕΚΑ, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις, έχοντας πιστοποιημένη εμπειρία σε ενεργειακά έργα, υλοποιώντας Συμβάσεις Ενεργειακής Απόδοσης (ΣΕΑ).

Συμμετέχει σε εγκεκριμένο σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (ΑΗΗΕ) και είναι εγγεγραμμένη στο Εθνικό Μητρώο Παραγωγών (ΕΜΠΑ) του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ).